web analytics

How To Speed Up My Black Macbook

, , 7 .

! , 256GB 32GB .

32GB .

. 32GB .

.

, .

248.8 gb 256GB.

27.85 32GB , CPU .

The Military Tough MacBook

Zoals jullie weten ik zoek altijd naar het niewe coole ding op amazon iets dat ik interessant vind, en dit is een van die dingen ( ) het is van een bedrijf genaamd urban armor gear het is een soort hoesje voor je macbook ze maken het voor een paar verschillende modellen het geeft het een beetje extra val bestendigheid en deze editie is getest (laten vallen).

Het geeft het een militair gevoel en waarom ik dit zo special vond is omdat als een kind kan ik me herinneren dat kijken naar die politie laptops (ik snap hier echt geen bal van) (tegen jack).

Was ik in de cruiser? hoe keek ik naar de politie laptops wat zeg ik allemaal?! de panasonic toughbook (de naam van het product) ik vond het heel cool ik hield altijd al van super militair achttiche laptops dat zie je niet veel meer weet je je ziet veel macbooks maar.

Ze zijn zo verfijnd en schoon kijk hier is de niewe macbook kijk nar dat ding! hij is mooi en dun enz maar het geeft je niet het gevoel van sterkheide dit ding wil dat verranderen (viva la revalution) en verrandert je macbook in een soort robocop!.

Laten we het openmaken en kijken hoe het eruit ziet heb ik een mes. ja ik heb hem *pakt mes* er zit geen laptop in maar daar betaalde je ook niet voor of wel? oh.

Ik denk dat dit ding altijd aan blijft WOW als je je laptop dicht doet en opent dit dingetje hier, maar laten we het proberen doe de laptop erin *de computer gaat aan*.

Dat wou ik niet oke datdat gaat er zo in best makkelijk en dan de bovenkant *clickt erin* woop!.

Deed ik dat goed? daar gaan we even kijken *computer spreekt* (magie!!!) wow! dat lager.

Leave a Reply